Acerca de

En Clau de Conte pretén que l’espectador torne a sentir-se xiquet, incitant-lo a despertar el seu interès a través d’històries que reactiven per damunt de tot  la seua reflexió i, a més a més, la seua imaginació, la seua emoció i la seua participació en el conte, fent-lo així més interactiu. Es provoca la necessitat de contar les històries que són narrades i així és com s’intenta recuperar la tradició oral.

Treballem adaptant històries fictícies al context que ens envolta per a així acostar-nos més al públic. Contem relats curts de diversos autors, transformem llibres sencers en històries inèdites, parlem de personatges desconeguts amb increïbles habilitats com la de fer papiroflèxia o fer que tots cantem una cançó.

Creem ex professo una banda sonora per a tots aquests textos on, en moments, és la pròpia música qui narra els fets i en uns altres els acompanya, però en ambdós casos sempre potenciant les imatges que susciten, facilitant una ràpida i natural immersió des del moment que es comencen a contar.


En Clau de Conte pretende que el espectador vuelva a sentirse niño, incitándolo a despertar su interés a través de historias que reactivan por encima de todo su reflexión y, además, su imaginación, su emoción y su participación en el cuento, haciéndolo así más interactivo.

 

Se provoca la necesidad de contar las historias que han sido narradas y así es como se intenta recuperar la tradición oral.

Trabajamos adaptando historias ficticias al contexto que nos rodea para así acercarnos más al público.

Contamos relatos cortos de diversos autores, transformamos libros enteros en historias inéditas, hablamos de personajes desconocidos con increíbles habilidades como la de hacer papiroflexia o hacer que todos cantemos una canción.

Creamos ex professo una banda sonora para todos estos textos donde, en momentos, es la propia música la que narra los hechos y en otros los acompaña, pero en ambos casos siempre potenciando las imágenes que suscitan, facilitando una rápida y natural inmersión desde el momento en que se empiezan a contar.

 


En Clau de Conte és un concepte d’unió d’art i creativitat. Enriquir la narració amb la plàstica, el moviment i la música no només per a animar a la lectura sino també per a estimular en el camp musical o de l’expressió corporal. Cerquem la interactivitat per a establir una relació més propera, perquè el xiquet allibere les seues emocions i aprenga a escoltar.

 

 


En Clau de Conte es un concepto de unión de arte y creatividad. Enriquecer la narración con la plástica, el movimiento y la música no sólo para animar a la lectura sino también para estimular en el campo musical o de la expresión corporal. Buscamos la interactividad para establecer una relación más cercana, para que el niño libere sus emociones y aprenda a escuchar.

CV-En Clau de Conte –