FESTIVAL DE TEATRE A LA FRESCA en Riba-roja de Túria.

FESTIVAL DE TEATRE A LA FRESCA EN RIBA-ROJA DE TÚRIA

Benvolgudes/ts amigues i amics,

L’Ajuntament de Riba-roja de Túria, l’A.C. En Clau de Conte i l’EMT-Riba-roja us conviden a participar en la 1ª edició del Festival de Teatre a la Fresca que se celebrarà en aquest municipi del 6 al 9 de juliol de 2016. Podran participar escoles, grups i companyies teatrals, joves i adults, amb peces escèniques en format micro-teatre
Tornant a les nostres tradicions, al que vivim sent joves i que les nostres mares i pares tenien a l’ordre del dia, quan eren uns pocs els que podien gaudir d’aire condicionat, o fins i tot ventilador, la resta dels habitants dels municipis valencians utilitzava un mitjà més econòmic i social, on s’obria la porta de casa, es treien unes cadires (a voltes també una taula per a jugar al parxís, al dòmino, a les cartes) i s’asseien a la porta de casa per a, simplement, estar a la fresca.
D’aquesta idea naix el Festival de Teatre a la Fresca, per a recuperar una interacció social, una major participació ciutadana, un compartir el carrer i la cultura en el mateix context, una implicació de l’espectador perquè valore i opine sobre el que veu, perquè conega els projectes artístics i els espais que poden ser utilitzats en el seu municipi.
Una manera de traure la cultura al carrer i també d’obrir les portes a altres municipis per a l’intercanvi d’experiències artístiques.
Un dels objectius que ens plantegem des de l’organització del festival és la de donar a conèixer la labor que es desenvolupa en el marc de les Escoles municipals de Teatre i altres centres de formació teatral pel que s’atorgaran dos premis en dos categories: la d’EMT i la de grup independent.
La inauguració d’aquest Festival de Teatre a la Fresca serà a càrrec de l’EMT-Riba-roja, presentant alguns dels treballs que s’han realitzat al llarg del curs 2016 per a així donar a conéixer l’espai que s’utilitzarà al llarg de tot el festival.

En l’adjunt us enviem les bases de participació i esperem tindre notícies vostres.

Salutacions cordials,

Esther Mayo
Directora de l’EMT-Riba-roja de Túria

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.